SERIE A

Γιουβέντους - Αταλάντα 0-1: Ο Σαπάτα αύξησε τη διαφορά στους 7 βαθμούς

Ο Ντουβάν Σαπάτα της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ατλέτι Ατζούρι", Μπέργκαμο | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντουβάν Σαπάτα της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ατλέτι Ατζούρι", Μπέργκαμο | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα συνέχισε τα καλά αποτελέσματα απέναντι στη Γιουβέντους, αυτήν τη φορά με νίκη 1-0 στο Τορίνο για τη Serie A χάρη σε γκολ του Ντουβάν Σαπάτα, που αύξησε τη μεταξύ τους απόσταση στους 7 βαθμούς.

Ο Αντρέα Ανιέλι είχε καταφερθεί εναντίον της Αταλάντα τον Μάρτιο του 2020, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει θέση στο Champions League. Από τότε οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές για τη Serie A και η Γιουβέντους μετράει μηδέν νίκες. Αντιθέτως, η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έφτασε τις δύο με το 1-0 στο Τορίνο το Σάββατο για τη 14η αγωνιστική.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφριά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και στις τελικές προσπάθειες, όμως να αποτυγχάνουν σε επίπεδο ευστοχίας, με τον Χουάν Μούσο να μην έχει πολλή δουλειά. Στον αντίποδα, ο Ντουβάν Σαπάτα έφτασε τα εννέα γκολ σε δώδεκα αγώνες στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα και έβαλε δύσκολα στους "μπιανκονέρι".

Ο παίκτης κλειδί ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα, αφού από τα πόδια του περνούσαν όλες οι επιθέσεις της Γιουβέντους. Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων, που ήταν αρκετά πιο επικίνδυνοι, παίζοντας με αντεπιθέσεις. Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, ο Μόις Κιν μπήκε στο 64', ο Κάιο Ζόρζε πέντε λεπτά πριν από το τέλος, όμως κανείς από τους επιθετικούς των γηπεδούχων δεν βρήκε τη λύση (ο Ντιμπάλα είχε δοκάρι στο 90' με εκτέλεση φάουλ) για να αποτρέψει το -7 από τους "μπεργκαμάσκι" στο βαθμολογικό πίνακα.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Αταλάντα επί της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο του 1989, όταν είχε περάσει ξανά με 1-0 χάρη στο γκολ του Κλάουντιο Κανίγια.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Τα στιγμιότυπα

Έμπολι - Φιορεντίνα 2-1

Σαμπντόρια - Βερόνα 3-1

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ