ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γιούργκεν Κλοπ: Τα πρώτα έξι λεπτά του Γερμανού ως πρωταθλητής Ευρώπης

Γιούργκεν Κλοπ: Τα πρώτα έξι λεπτά του Γερμανού ως πρωταθλητής Ευρώπης

Απολαύστε ένα εξάλεπτο αμοντάριστο VIDEO με όλες τις αντιδράσεις του Κλοπ από την στιγμή που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ. Ο ασπασμός στον Ποτσετίνο, η αφιέρωση στη γυναίκα του, το χαμόγελο ευτυχίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφερε τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Ευρώπης την προηγούμενη σεζόν, αφού οι ρεντς επικράτησαν 2-0 της Τότεναμ στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης. Ο Γερμανός πέτυχε αυτό που ονειρευόταν στην προπονητική καριέρα του, έχοντας σερί χαμένους τελικούς. Πήγαινε στη βρύση, αλλά δεν έπινε νερό, όμως η λειψανδρία έλαβε τέλος στον τελικό της 1ης Ιουνίου 2019 απέναντι στα "σπιρούνια".

Η Λίβερπουλ θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της ένα αμοντάριστο VIDEO διάρκειας έξι λεπτών, που δείχνει τις πρώτες αντιδράσεις του Κλοπ στο φινάλε του τελικού. Αμέσως έσπευσε να ασπαστεί τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την προσπάθειά του, συνεχάρη όλους τους συνεργάτες του, κοίταξε προς την εξέδρα όπου καθόταν η γυναίκα του και εν συνεχεία αγκάλιασε έναν έναν τους παίκτες του, με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Οι στιγμές για τον ίδιο ήταν μοναδικές, ανεπανάληπτες, αξέχαστες. Με σκληρή δουλειά, με επιμονή στο πλάνο του, μπόρεσε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Ακόμα όμως και σ' αυτές τις στιγμές, έδειξε για ποιο λόγο ξεχωρίζει και είναι από τις πιο ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο ποδόσφαιρο. Ένας προπονητής με το δικό του στυλ και τη δική του περπατησιά.

Απολαύστε τον:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ