ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: Η κωμική αντίδραση του Μαγκουάιρ έφερε το 1-1 των φιλοξενούμενων

Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο Γιουνάιτεντ - Τότεναμ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στο Γιουνάιτεντ - Τότεναμ AP

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έπαιξε άμυνα στο συμπαίκτη του, τον Σο, και έδωσε το δικαίωμα στην Τότεναμ να ισοφαρίσει το σκορ σε 1-1 με την ομάδα του Μουρίνιο μετά να είναι καταιγιστική.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε της Τότεναμ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες μόλις στο 2' λεπτό αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μάλιστα αρκετά γρήγορα.

Βέβαια για να έρθει η ισοφάριση έπρεπε να υπάρξει η κωμική αντίδραση του Μαγκουάιρ που ουσιαστικά παρεμπόδισε τον συμπαίκτη του από το να κόψει τη μπάλα τραβώντας τον και ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Συγκεκριμένα στο 4' ο στόπερ των γηπεδούχων αρχικά προσπάθησε να διώξει τη μπάλα αλλά το διώξιμο του ήταν λάθος, εν συνεχεία κράτησε τον Σο από των ώμο και δεν τον άφησε να πάει να μαρκάρει με τον Εντομπελέ να φέρνει το ματς στα ίσια.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 7', η Τότεναμ πήρε και προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Σον μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ από τον Κέιν.

Εν συνεχεία η Τότεναμ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο πέτυχε ακόμα δύο γκολ. Ένα με τον Κέιν στο 30' μετά από πάσα του Σον.

Ενώ στο 37 ήταν ο Σον αυτός που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 4-1 υπέρ της Τότεναμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ