ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώνει του Μαγκουάιρ και "νικάει" τον Φαν Ντάικ

England's Harry Maguire celebrates after scoring his side opening goal during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
England's Harry Maguire celebrates after scoring his side opening goal during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Αγγλικό δημοσίευμα ταράζει τα μεταγραφικά νερά, καθώς υποστηρίζει ότι συμφώνησαν Λέστερ - Γιουνάιτεντ για τον Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος πάει Ολντ Τράφορντ με ποσό ρεκόρ και εκθρονίζει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της Telegraph, τότε στην ιστορία του ποδοσφαίρου γράφεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ για την απόκτηση αμυντικού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το προαναφερθέν Μέσο, ο Χάρι Μαγκουάιρ πρέπει να θεωρείται "διάβολος", καθώς συμφωνήθηκε η μετακίνησή του στο Ολντ Τράφορντ αντί 92,8 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ποσό ρεκόρ το οποίο ξεπερνάει αυτά που είχε δώσει η Λίβερπουλ στην Σαουθάμπτον για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός στόπερ είχε κοστίσει στους "κόκκινους" 81,9 εκατ. ευρώ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι 26 ετών και η Λέστερ τον είχε αποκτήσει τον Ιούλιο του 2017 από την Χαλ με 13,7 εκατ. ευρώ. Τον Σεπτέμβριο του 2018 του είχε ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Πλέον, απομένει να δούμε πότε και αν θα πάρει επίσημο χαρακτήρα η μεγάλη αυτή μεταγραφή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ