ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Υπάρχει βάση, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και ενισχύσεις"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - Γουότφορντ
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - Γουότφορντ INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με την Γουότφορντ τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται δουλειά και ενισχύσεις.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε στην COSMOTE πως υπάρχει βάση, αλλά οι πράσινοι χρειάζονται δουλειά και ενισχύσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για το πρώτο φιλικό: "Για αυτήν την περίοδο 20 μέρες, παίξαμε με καλό αντίπαλο, με σοβαρή ομάδα. Ήταν το πρώτο μας φιλικό και φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού, μας χρειάζονται τα φιλικά, κρίμα που ακυρώθηκε το προηγούμενο. Ήταν καλό, δυνατό παιχνίδι, με μία ομάδα που παίζει διαφορετικά από εμάς. Θέλαμε να δώσουμε σε όλους τους παίκτες δυνατότητα να παίξουν 45 λεπτά. Τα επόμενα φιλικά θα έχουμε καλύτερα συμπεράσματα".

Για την διαφορετική κατάσταση σε σχέση με πέρσι: "Όταν είναι ένας προπονητής ένα χρόνια και υπάρχον κάποια πράγματα που μπορεί να γίνονται πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, είναι φανερό ότι θέλουμε δουλειά για να κάνουμε κάποια πράγματα πιο σωστά. Προσφέρονται τα φιλικά γι' αυτό. Υπάρχει βάση, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, χωρίς να είναι σχήμα λόγου, και ενισχύσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ