ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Θα μας βοηθήσουν αρκετά οι Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς"

Γιοβάνοβιτς: "Θα μας βοηθήσουν αρκετά οι Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στάθηκε στα όσα είδε στα 90 λεπτά της αναμέτρησης ενώ μίλησε και για τους Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 υποστήριξε πως είδε κάποια πράγματα που ήθελε ενώ μίλησε και για τη βοήθεια που θα προσφέρουν στο τριφύλλι οι Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς.

"Ήταν ένα παρόμοιο φιλικό με το χθεσινό μόνο που χθες ήταν λίγο πιο δυνατό καθώς παίξαμε με μια ομάδα πιο δυνατή στοιν αγωνιστικό χώρο. Υπήρχαν καλά διάστημα στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου. Υπήρχαν και λάθη όσον αφορά την ολοκλήρωση των επιθέσεων που δεν γίναμε όσο επικίνδυνοι θα μπορούσαμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ανεξαρτήτου των αλλαγών ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο. Έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα".

Για τους Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς υποστήριξε:

"Και οι δύο είναι πολύ καλοί και έχουν εμπειρίες στις θέσεις που αγωνίζονται και έχουμε ανάγκη. Όσο το δυνατόν πιο σύντομα να γνωρίσουν τον τρόπο σκέψης μας και να τον μοιραστούν μαζί μας. Αυτά τα φιλικά παιχνίδια θα βοηθήσουν και τους δύο, δεν είναι πρόβλημα η φυσική κατάσταση. Να είναι σε καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επίσημα παιχνίδια σε τρεις εβδομάδες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ