ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου το μεγαλύτερο θέμα μας"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε στιγμιότυπο της θερινής προετοιμασίας, Χορστ | Τρίτη 20 Ιουλίου 2021
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε στιγμιότυπο της θερινής προετοιμασίας, Χορστ | Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντόπισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απ’ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φένλο, είναι η συμπεριφορά το παικτών του στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ενώ δεν του άρεσε καθόλου η εικόνα ασύνδετης ομάδας μετά το 65ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Φένλο (2-2 κ.α., 5-3 πέν.) στο τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν διόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο επιθετικό τρίτο των Ολλανδών, αλλά κι από τον αποσυντονισμό που έβγαλαν οι "πράσινοι", μετά το 65ο λεπτό μέσα στο γήπεδο.

Αποστολή στο Χορστ (Ολλανδία): Κώστας Γουλής

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός: "Χρησιμοποιήσαμε δύο ομάδες, μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο -νομίζω υπήρχε και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων- και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να έχουμε την κατοχή. Μας χρειαζόταν λίγος χρόνος στην αρχή για να το κάνουμε αυτό".

"Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε την κατοχή της μπάλας χωρίς να είμαστε αρκετά επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία. Αλλά θεωρώ ότι με την κατοχή μπάλας θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες επιθέσεις ή τουλάχιστον αυτές να είναι επικίνδυνες για τον αντίπαλο".

"Όσον αφορά το transition και τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι ήταν "ok", όμως νομίζω πως το μεγαλύτερο μας θέμα ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, όπου έπρεπε να είχαμε περισσότερες επιλογές, για να κάνουμε περισσότερες φάσεις". τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε: "Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά στην αρχή, αλλά μετά από περίπου είκοσι λεπτά χάθηκε τελείως το παιχνίδι. Χάσαμε τις θέσεις μας".

"Σίγουρα δεν με αφήνει καθόλου ικανοποιημένο, έπρεπε σίγουρα κάποια παιδιά που έχασαν πολλές μέρες να πάρουν χρόνο στη διάρκεια του φιλικού και ήταν πρώτο ματς για τον Μπουζούκη που πήρε τόσο χρόνο και για τον Χατζηγιοβάνη. Αλλά νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο -ενώ περίμενα να εξελιχθεί ευκολότερα για εμάς- όσον αφορά το παιχνίδι μας, ήταν τελείως ασύνδετο και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ