ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο, στυλ που δεν μας ταιριάζει"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | 3 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τόνισε πως το τριφύλλι θα μπορούσε να παίξει καλύτερα στο δεύτερο μέρος και να πάρει κάτι καλύτερο στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός επανέλαβε πως ήταν σημαντικός ο βαθμός που πήρε το τριφύλλι, τόνισε πως η πίεση των "ερυθρόλευκων" στο δεύτερο μέρος ήταν μεγάλη και σημείωσε πως δεν θα ήθελε να επαναληφθεί η εικόνα που είχε η ομάδα του και ο παθητικός ρόλος των πράσινων.

"Σίγουρα είναι σημαντικός βαθμός σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αν σκεφτούμε πως και τα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια τα είχαμε χάσει. Σημαντικός βαθμός, αλλά θεωρώ πως θα μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου".

Για την απόδοση του Μπρινιόλι:

"Δεν θέλω και δεν μου αρέσει να σχολιάζω παίκτες, όμως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη σταθερότητα που έδειξε".

Για την οπισθοχώρηση της ομάδας του:

"Δεν γυρίσαμε πίσω επειδή το θέλαμε εμείς, αλλά γιατί μας πίεσε ο Ολυμπιακός".

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι:

"Ήταν το πρώτο ντέρμπι για εμένα. Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που μπορούμε να μάθουμε πολλά για την συνέχεια. Σε αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να είχαμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια".

Για το τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό:

"Μας έλειπε το τρανζίσιον. Δεν πήραμε τη μπάλα σε επικίνδυνα σημεία για τον Ολυμπιακό και μας έλειψε αυτό. Γυρίσαμε πίσω για να κλείσουμε τους χώρους και μετά δεν βγήκαμε μπροστά. Δεν μπορέσαμε να καλύψουμε την πίεση. Χάναμε γρήγορα τη μπάλα και μετά έπρεπε να γυρίσουμε πίσω. Δεν είχαμε καλή οργάνωση και κατοχή, πρώτη φορά έγινε αυτό φέτος σε αυτό το βαθμό. Μας έκανε και ο Ολυμπιακός δύσκολη τη ζωή".

Για το πλάνο που είχε στο μυαλό του:

"Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαζε μέρα με τη μέρα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χώρους, αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε. Έπρεπε να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις. Ήταν δεδομένο ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός θα ανέβαζε την πίεση και εμείς περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο. Δεν είναι ένα στυλ που θέλουμε να έχουμε, αλλά συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να μην επαναληφθεί και μπορούμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα σαν ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ