ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα όπου κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ/INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκαθάρισε πως ήταν σίγουρος για την προσπάθεια που θα έκαναν οι παίκτες του για την ανατροπή, ωστόσο τόνισε πως σε παιχνίδια που μία ομάδα χάνει με 2-0 στο πρώτο ματς, μία φάση στη ρεβάνς μπορεί να φέρει τον αποκλεισμό.

Λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα του με 3-0 στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πολύ καλύτερος στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο και πάλι τον ΠΑΟΚ, όμως το 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων στον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet υπέγραψε τον οδυνηρό αποκλεισμό του από τη συνέχεια του θεσμού και μαζί την αδυναμία να υπερασπιστεί το τρόπαιο που πήρε πέρυσι.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV όπου στάθηκε στις λεπτομέρειες που δεν επέτρεψαν στους πράσινους να διεκδικήσουν την ανατροπή, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο νέα προσωπα που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, τους Μαντσίνι και Κλέινχεϊσλερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής:

Για το αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ: "Δεν είχα αμφιβολίες ότι θα κάνουμε μία προσπάθεια αλλά δεν έχει διαφορά, το ίδιο μας πληγώνει ο εγωισμός. Μέχρι το πέναλτι ήμασταν μέσα στο παιχνίδι που ήταν δύσκολο γιατί παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα όπου κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει. Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν αναφορικά με την ανάπτυξή μας γιατί είχαμε απώλειες στα στόπερ ενώ από πολύ νωρίς δέχτηκαν κίτρινες κάρτες σχεδόν όλοι οι παίκτες στην άμυνα. Αυτό δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε λίγη παραπάνω δυναμική από ότι έπρεπε να έχουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήξερα ότι θα προσπαθήσουμε, πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ, όμως σε αυτά τα παιχνίδια όταν έχεις εις βάρος σου σκορ 2-0, μία φάση μπορεί να κρίνει την πρόκριση, όπως κα έγινε".

Για τους Μαντσίνι και Κλέινχεϊσλερ: "Σίγουρα είναι και οι δύο καλοί ποδοσφαιριστές. Απλά ο Ντάνιελ είναι αγωνιστικά έτοιμος, ο Λάζλο έχει ένα μεγαλύτερο διάστημα χωρίς επίσημα παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι με το χρόνο και οι δύο είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και θα μας δώσουν σημαντική βοήθεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ