ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιοβάνοβιτς: “Να είμαστε έτοιμοι”

Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Mετά την κλήρωση λοιπόν στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο προπονητής του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε τα εξής στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: ”
Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να έχει καλύτερη ποιότητα ποδοσφαίρου από ότι το προηγούμενο και να προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις στο φίλαθλο κόσμο.


Όσον αφορά στον Ηρακλή, θα ήθελα να πω ότι δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο για την ομάδα η ροή των αγώνων, όσο το να είμαστε έτοιμοι στις 26 Αυγούστου για το ξεκίνημα μιας αγωνιστικής χρονιάς με τεράστια σημασία για εμάς“.




Δύσκολα Ερέρα και Ρίβας

Δύσκολα όπως όλα δείχνουν Εστεμπάν Ερέρα και Μπενίτο Ρίβας θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στο δυναμικό του Ηρακλή μετά τις τελευταίες επαφές που υπήρχαν από πλευράς της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπό τους όπου ουσιαστικά δεν βρέθηκε σημείο επαφής.



Συγκεκριμένα χθες υπήρξε μια συνάντηση με τον εκπρόσωπό τους, Παναγιώτη Δομουτζόγλου και ανθρώπους της ΠΑΕ Ηρακλής όπου έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για καθέναν από τους δύο.



Για τον Ερέρα σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά του προτάθηκε να εισπράξει τις περίπου 100.000 ευρώ που του οφείλονται με διακανονισμό καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό κι όσο για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου έχει συμβόλαιο του ζητήθηκε να μειωθούν οι αποδοχές του κατά 30% περίπου. Με την πρόταση αυτή ο Αργεντινός ήταν πολύ δύσκολο να την αποδεχτεί και απομένει να φανεί αν θα γίνει μετά τη σημερινή νέα και βελτιωμένη που του έγινε.



Όσο για τον Ρίβας του έγινε μια πρόταση για να συνεχίσει και στην επόμενη σεζόν με τις ίδιες αποδοχές και τις ίδιες συνθήκες. Δηλαδή με την μορφή δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε κάτι όμως που όπως φαίνεται δεν ικανοποιεί τον Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή αλλά και την ομάδα του που θέλει να τον πουλήσει και ήδη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.



Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη απάντηση από την πλευρά των δύο Αργεντινών ποδοσφαιριστών κάτι που αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα με τις πιθανότητες αποδοχής των όρων του Ηρακλή να είναι ελάχιστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ