ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Μου άρεσε η διάθεσή μας, συνεχίσαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και μετά το 1-1"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα ανέφερε στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV πως τού άρεσε η διάθεση της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε τη χαρά του για το τρίποντο και τόνισε πως του άρεσε η διάθεση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για το ματς: "Κάναμε καλό παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα με καλές συνθήκες, πολύ κόσμο, είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει καλό παιχνίδι, έγινε και από τις δύο πλευρές. Ήμασταν πιο εύστοχοι, πιο επιθετικοί, είχαμε περισσότερο τον έλεγχο του παιχνιδιού".

Για το αν ανησύχησε λόγω της αρνητικής παράδοσης: "Το 2-1 ήταν εύθραυστο σκορ, ο Αστέρας είναι υπολογίσιμη ομάδα, γύριζε αποτελέσματα σε αυτό το γήπεδο. Δεν είχαμε κερδίσει εδώ μέσα για αρκετά χρόνια, μπορεί να σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα, χαίρομαι σήμερα που κερδίσαμε, όχι λόγω της παράδοσης, αλλά για τους βαθμούς".

Για το τι του άρεσε και τι όχι: "Μου άρεσε η διάθεσή μας από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, καλός ρυθμός παρά τις αλλαγές. Δεν ήταν εύκολο να βρούμε φάσεις με μία ομάδα που αμύνεται καλά. Παρά το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε συνεχίσαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Παρουσιάστηκαν κάποιες καταστάσεις στο 60' με τον 70' επειδή χάσαμε τον έλεγχο του κέντρου. Όλο το υπόλοιπο κομμάτι ήταν καλό. Βιαζόμασταν σε αυτό διάστημα, κάναμε λάθη και σ' ένα ανοιχτό γήπεδο μπορούσαμε να έχουμε θέμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ