ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Μικρή ικανοποίηση ότι δεν χάσαμε, ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς"

Γιοβάνοβιτς: "Μικρή ικανοποίηση ότι δεν χάσαμε, ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ ότι η ισοφάριση στο φινάλε έφερε μία μικρή ικανοποίηση, με τον Σέρβο τεχνικό να ξεκαθαρίζει παράλληλα πως η εικόνα του ματς αδίκησε τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε ένα γκολ του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟΚ (2-2) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τονίζει πάντως στις δηλώσεις του πως οι πράσινοι αδικήθηκαν από το σκορ καθώς ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Όταν ισοφαρίζεις στο τελευταίο λεπτό και δεν χάνεις τουλάχιστον έχεις μία μικρή ικανοποίηση ότι δεν έχασες, αλλά αν δούμε τη μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού, μας αδίκησε πάρα πολύ γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διαρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι που όμως έτσι όπως είναι το ποδόφαιρο δεν εξελίχτηκε όπως έπρεπε να εξελιχτεί.

Οι αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο μάς έλειψαν στο σημερινό παιχνίδι πάρα πολύ, είχαμε αρκετές προσπάθειες, θέλαμε λίγο παραπάνω συνεργασία. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε πάρα πολλά λάθη αλλά ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι το παραμικρό λάθος μπορούσε να το εκμεταλλευτεί.

Ήμασταν συνεχώς πίσω στο σκορ, αν αναλογιστούμε ότι χάσαμε το προηγούμενο ματς εδώ μέσα παιχνίδι, σίγουρα προκαλούσε νευρικότητα. Ευτυχώς δεν την είχαμε σήμερα, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος με ορθόδοξο τρόπο, ισοφαρίσαμε.

Ήταν ένα παιχνίδι που βάσει της μεγάλης εικόνας θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αλλά όταν χάνεις με 2-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό και το γκολ στο τελευταίο λεπτό τουλάχιστον είναι μία ικανοποίηση ότι ένα τέτοιο ματς δεν το χάσαμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ