ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες, δύσκολο παιχνίδι για εμάς"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, αλλά και πολύ σημαντικό που νίκησε η ομάδα του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και από ψυχολογικής και από αγωνιστικής πλευράς, ενώ έπαιζαν κόντρα σε μια ομάδα με καλό μομέντουμ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

"Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι από την άποψη πως αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει το μομέντουμ αυτή τη στιγμή με πάρα πολλά παιχνίδια με καλά αποτελέσματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Για εμάς ήταν κρίσημο από την άποψη πως είχαμε δύο ισόπαλα αποτελέσματα στα προηγούμενα δύο ματς.

Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα μας έδινε λίγες παραπάνω ελπίδες για το στόχο που έχουμε όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη μέσω της τρίτης ή τέταρτης θέσης. Δύσκολο παιχνίδι και αγωνιστικά αλλά και από ψυχολογική πλευρά να το διαχειριστούμε γιατί χάσαμε δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟΚ και σήμερα κερδίσαμε στις λεπτομέρειες”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ