ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Κάναμε κακό παιχνίδι, μπορούσαμε να το είχαμε χάσει"

Γιοβάνοβιτς: "Κάναμε κακό παιχνίδι, μπορούσαμε να το είχαμε χάσει"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το τριφύλλι έκανε κακό παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε χάσει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι τον στεναχωρούν όλα (η απώλεια βαθμών και η εμφάνιση). Παράλληλα δήλωσε ότι οι παίκτες του βιάστηκαν υπερβολικά και είχαν άγχος, το οποίο δεν χρειαζόταν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Στο σημερινό παιχνίδι μας στεναχωρούν όλα. Η εμφάνισή μας, η απώλεια βαθμών, δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Κάναμε κακό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με δέκα παίκτες. Θα μποροούσαμε να κάναμε καλύτερο παιχνίδι, αλλά και να το είχαμε χάσει".

Για το αν έφταιγε η βιασύνη της ομάδας: "Δεν ήταν καλό παιχνίδι. Βιαζόμασταν υπερβολικά, πολλά λάθη, πολύ άγχος. Όταν έχουμε έναν αντίπαλο που δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά αλλά να αμυνθεί με δέκα παίκτες. Δεν είχαμε την προσωπικότητα να κερδίσουμε".

Η ανασκόπησή του για τη σεζόν: "Ήταν μια καλή χρονιά για εμάς. Κατακτήσαμε έναν τίτλο, μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Μας γεμίζει προσδοκίες για το μέλλον αυτό".

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος πάντα είναι εδώ, απλά δεν ανταποκριθήκαμε εμείς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ