ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, είμαστε μια ομάδα που ακόμα δημιουργείται"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στηνΤούμπα, ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και δίκαια πήρε το τρίποντο στο φινάλε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και δίκαια πέτυχε την ανατροπή, ενώ φρόντισε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα ενόψει συνέχειας, καθώς οι πράσινοι είναι μια ομάδα που είναι ακόμα σε διαδικασία δημιουργίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη NOVA: Για το ματς: "Κοιτάξτε ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε. Και οι δύο ομάδες τακτκικά ήταν καλά προετοιμασμένες. Δεν υπήρχαν χώροι και φάσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα. Αν κάνεις λάθος μπορεί να το εκμεταλλευτεί, όπως και έγινε. Είχε ποιότητα στο παιχνίδι του και ήταν καλό στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο το ξεκινήσαμε καλά και το τελειώσαμε καλά, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και στο τέλος δίκαια κερδίσαμε".

Για το πως πήγε το παιχνίδι: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Υπήρχαν στιγμές στο πρώτο ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ είχε επιβάλει τον ρυθμό του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και ξέραμε τι να κάνουμε την μπάλα".

Για το τι κρατάει: "Αυτό που κρατάω είναι η καταπληκτική ατμόσφαιρα. Ένα παιχνίδι, καλό πολύ δυνατό. Είναι ευχαρίστηση να παίζεις τόσο καλά παιχνίδια. Οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια έχουν μεγαλύτερη αξία".

Για το απόλυτο: "Σίγουρα είναι ωραίο πράγμα αυτό που κάναμε. Αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε μια ομάδα που δηιουργείται και δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα. Έχουμε σεβασμό στους αντιπάλους μας. Πρέπει να κρατήσουμε την ίδια διάθεση, το πείσμα να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο και να ικανοποιήσουμε και τους φιλάθλους μας που στην έδρα μας, δημιουργούν επίσης εκπληκτική ατμόσφαιρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ