ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά δεν είναι εύκολο να κερδίζεις συνεχόμενα ματς"

Γιοβάνοβιτς: "Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά δεν είναι εύκολο να κερδίζεις συνεχόμενα ματς"
INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 3-0 επί του ΠΑΣ και το "5 στα 5" στην εκκίνηση της Super League, τονίζοντας πως οι πράσινοι είχαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που έπαιζε πίσω από τη μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός έριξε στο καναβάτσο και τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) με το χατ-τρικ του Αϊτόρ και πανηγύρισε την πέμπτη νίκη του στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην κρύβει την ικανοποίησή του στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην κάμερα της Cosmote TV.

"Κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΣ. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που όλη την ώρα ήταν πίσω από τη μπάλα με 9 και 10 παίκτες, έπρεπε να είχαμε υπομονή, στο τέλος βρήκαμε τα γκολ από τις στημένες φάσεις.

Προσπαθήσαμε, δεν ήταν εύκολο, ο ΠΑΣ έπαιξε για πρώτη φορά με αυτό τον τρόπο. Ήταν δίκαιη νίκη και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πήραν την πέμπτη σερί νίκη που ήταν σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε", τόνισε ο Σέρβος προπονητής του τριφυλλιού, για να προσθέσει:

"Είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα, ήμασταν και λίγο ευνοημένοι από το πρόγραμμα που δώσαμε περισσότερα ματς στην Λεωφόρο στην αρχή, Δεν είναι εύκολο πάντως να κερδίζεις συνεχόμενα ματς, για μας είναι σημαντικό, σε αυτή τη φάση ανταποκριθήκαμε καλά.

Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, είμαστε ακόμα στην αρχή. Είχαμε τέσσερα ματς στην Λεωφόρο και ξέρετε πως στο γήπεδο μας παίζουμε καλά με τη βοήθεια του κόσμου μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ