ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Δεν είχαμε ροή, σπασμωδικές προσπάθειες, δεν αποτελεί δικαιολογία το ματς του Κυπέλλου"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΟΦΗ | 31 Οκτωβρίου 2021
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΟΦΗ | 31 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Παναθηναϊκός - ΟΦΗ τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε ροή, όποια επιθετική ενέργεια του ήταν σπασμωδική ενώ σημείωσε πως δεν είναι δικαιολογία το ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Παναθηναϊκός - ΟΦΗ επανέλαβε πως η ομάδα του έχασε ένα ημίχρονο, καθώς στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε ρυθμό και δεν έπαιξε καλά. Ο Σέρβος τεχνικός δεν έψαξε δικαιολογία στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο ενώ τόνισε πως θα πρέπει να βρει τρόπο ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζει ομάδες που θα τον αντιμετωπίζουν όπως ο ΟΦΗ.

Ο 60χρονος προπονητής είπε χαρακτηριστικά:

"Είναι απογοητευτικό για εμάς και είναι προιόν της απόδοσης μας. Δεν ήταν στο επίπεδο που θα μπορούσε να μας δώσει κάτι καλύτερο, ιδιαίτερα αναφέρομαι στη διάρκεια του πρώτου μέρους όπου χάσαμε 45 λεπτά χωρίς να μπορέσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Δεν ήμασταν πιεστικοί, ούτε καλοί όσον αφορά την κατοχή της μπάλας και δημιουργίας μιας επίθεσης. Ότι κάναμε ήταν περισσότερο σπασμωδικές προσπάθειες και δεν είχαμε ροή.

Στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές που κάναμε θεωρώ πως είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, κάναμε αρκετές προσπάθιεες στη διάρκεια του δευτέρου 45λεπτου, είχαμε καλύτερο ρυθμό όχι όμως και τελικές προσπάθειες που θα μας έδιναν το κάτι παραπάνω. Για αυτό πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά απογοητευτικό για εμάς".

Είδαμε έναν ΟΦΗ που παρουσιάστηκε διαβασμένος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, πιστεύεται πως θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βρει και ένα άλλο τρόπο να αντιμετωπίζει τέτοιους αντιπάλου;

"Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα και σίγουρα πρέπει να κάνουμε και κάποια άλλα πράγματα σαν ομάδα για να μπορέσουμε να μη βρισκόμαστε στη θέση όπως σήμερα. Μέχρι σήμερα αντιμετωπίζαμε ομάδες που με το συγκεκριμένο τρόπο προσπαθούσαν να μας αντιμετωπίσουν. Η δουλειά μας είναι τέτοια που θα πρέπει να κάνουμε και άλλα πράγματα όταν το παιχνίδι πηγαίνει εκεί που δεν μπορούμε να το οδηγήσουμε εμείς".

Για πρώτο ματς στη Λεωφόρο είδαμε την ομάδα να μην έχει ένταση, θεωρείτε πως έπαιξε ρόλο και το ματς του Κυπέλλου;

"Όχι η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Κύπελλο και το είχα πει και μετά το ματς ότι ήταν και πνευματικά κουραστικό. Δεν δικαιολογείται όμως, είχαμε τέσσερις μέρες μπροστά μας. Ίσως σε κάποιους παίκτες μπορεί να αφήνει κάποια σημάδια αλλά όχι σε όλους.

Το να παίξουμε τρία ματς σε μια εβδομάδα είναι κάτι φυσιολογικό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δικαιολογήσω το πρώτο ημίχρονο με βάση το ματς της Τετάρτης, είδαμε άλλωστε πως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Δεν το βρίσκω σαν δικαιολογία, δεν τη χρειαζόμαστε.

Θέλαμε παραπάνω συγκέντρωση γιατί ο ΟΦΗ ήταν καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πάγωνε το ρυθμό όταν έπρεπε. Δεν μπορέσαμε ποτέ στη διάρκεια του ημιχρόνου να ελέγξουμε εμείς το ρυθμό του αγώνα, ήταν κάτι που πρώτη φορά έγινε. Πολλοί παίκτες ήταν εκτός παιχνιδιού όχι ότι έφταιγαν αυτοί αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να δώσουμε στους επιθετικούς μας την ευκαιρία να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ