Γιουβέντους: Χωρίς τον Τουράμ στο Derby d’Italia

Η Γιουβέντους θα παραταχθεί με μία σημαντική απουσία στο Derby d’Italia κόντρα στην Ίντερ το βράδυ του Σαββάτου (14/2, 21:45), με τον Γάλλο μέσο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής και να μένει εκτός αποστολής για τη μονομαχία στο Μιλάνο.
Ο Κεφρέν Τουράμ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Γιουβέντους επί της Ίντερ στο Τορίνο πριν από μερικούς μήνες και με δηλώσεις του μεσοβδόμαδα είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να πανηγυρίσει και στο αντίστοιχο ματς του δεύτερου γύρου απέναντι στον αδερφό του Μάρκους, υπό το βλέμμα του πατέρας τους Λιλιάν, ωστόσο η συγκεκριμένη κόντρα δεν θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου (14/2, 21:45, COSMOTE SPORT 9 HD, LIVE MATCHCENTER SPORT24).
Αιτία ένα πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπώρησε την τελευταία στιγμή τον παίκτη, με τον Γάλλο αμυντικό μέσο να επανεξετάζεται την παραμονή του αγώνα και να αποφασίζεται να μείνει εκτός αποστολής από το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Serie A, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν φόβοι από πλευράς μπιανκονέρι πως θα χάσει και άλλα ματς.
Σημειώνεται πως ο Κεφρέν Τουράμ αποτελεί φέτος από τις πλέον βασικές επιλογές της βέκια σινιόρα, μετρώντας 23 συμμετοχές στις πρώτες 24 αγωνιστικές, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να ενδέχεται να εμπιστευτεί πλέον το δίδυμο Κουπμάινερς-Λοκατέλι για το χώρο της μεσαίας γραμμής.
Αναλυτικά η αποστολή της Γιουβέντους: Περίν, Χολμ, Μπρέμερ, Γκάτι, Λοκατέλι, Κέλι, Κονσεϊσάο, Κουπμάινερς, Γιλντίζ, Ζέγκροβα, Μπογκά, Καλούλου, Ντι Γκρεγκόριο, Άτζιτς, Κόστιτς, Οπέντα, Μιρέτι, Μακένι, Πινσόλιο, Καμπιάζο, Ντέιβιντ, Καμπάλ