ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Δίνει μάχη με το χρόνο για να πάρει τον Κονσεϊσάο, πριν ανέβει η τιμή του τα μεσάνυχτα της Τρίτης

@2025 Chris Szagola/AP IMAGES

Η Γιουβέντους επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο όμως η Πόρτο δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αν δεν καλυφθεί πλήρως η ρήτρα των 30 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, με τους Τορινέζους να καλούνται να βρουν τη χρυσή τομή με τους δράκους για να μην ανέβει κατά 50% η τιμή του.

O Φρανσίσκο Κονσεϊσάο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Γιουβέντους από την Πόρτο και είχε αρκετά καλή παρουσία του, η οποία αποτυπώθηκε στο χορτάρι με τα 7 γκολ του σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (3 σε 26 ματς πρωταθλήματος).

Το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε δεόντως από τους Τορινέζους και για αυτό επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του αυτή τη φορά όμως με ελεύθερη αγορά, με τον παίκτη να είναι πρόθυμος να συνεχίσει στο Allianz Stadium αλλά την Πόρτο να αποδεικνύεται σκληρή διαπραγματεύτρια.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset“, οι Πορτογάλοι αρνούνται να ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρηση του παίκτη αν δεν καλυφθεί πλήρως η ρήτρα στο συμβόλαιό του, με την βέκια σινιόρα από την πλευρά της να προσπαθεί να κλείσει το deal προσφέροντας 25 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει σύμμαχο τον παίκτη, με τον 22χρονο Πορτογάλο εξτρέμ να αποδέχεται να παραιτηθεί από το 20% της αμοιβής μεταπώλησης που δικαιούται για να συνεχίσει στο Πιεμόντε (περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα του “επιστρέψει” η Γιουβέντους αυξάνοντας το μισθό του), όμως καλείται να κερδίσει το χρόνο για να γίνει το deal.

Και αυτό γιατί υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του με την Πόρτο, βάσει του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσής του ανεβαίνει στα 45 εκατομμύρια ευρώ μετά από τις 15 Ιουλίου, με την Πόρτο να “πιέζει” τους Ιταλούς για να δώσουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ και να μην ρισκάρουν να χάσουν οριστικά τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ