Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιόρτασαν την άνοδο Κρανούλα και Επανομή

Γιόρτασαν την άνοδο Κρανούλα και Επανομή
New Image

Hμέρα γιορτής ήταν η περασμένη Κυριακή για την Δόξα Κρανούλας και την Αναγέννηση Επανομής. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους στην Δ' Εθνική

Δόξα Κρανούλας

Μία πόλη 700 κατοίκων γιορτάζει την άνοδο της Δόξας Κρανούλας στην Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορίας της. Το 4-1 επί της ΑΕ Γιάννινα χάρισε τον τίτλο στον 5ο όμιλο της Δ' Εθνικής.

Η Δόξα Κρανούλας είχε χάσει την άνοδο στο περσινό πρωτάθλημα της κατηγορίας στην τελευταία αγωνιστική. Τότε αντιμετώπιζε τον Ακαρνανικό Φυτείων και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2.

Ο προπονητής της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια Ανέστης Ζώης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα", αναφέρθηκε στην συλλογική προσπάθεια της ομάδας: " Eίμαστε όλοι χαρούμενοι και νιώθουμε δικαιωμένοι για τις προσπάθειες μας. Είναι μία συλλογική προσπάθεια και η επιτυχία ανήκει σε όλους μας. Κάναμε πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η δικαίωση. Ήμασταν ομάδα με όλη την σημασία της λέξης".

Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Κασσής τόνισε για την επιτυχία της Δόξας: " H άνοδος της Δόξας στην Γ΄Εθνική είναι κάτι σημαντικό όχι μόνο για την Κρανούλα, αλλά για την ευρύτερη περιοχή. Θέσαμε από πέρσι ως στόχο τον πρωταθλητισμό και αυτή ήταν μία συνειδητή επλογή που κάναμε, χωρίς να υπολογίσουμε τις δυσκολίες που έχει το πρωτάθλημα. Έχουμε σκοπό να στηριχτούμε σε παιδιά από τα Γιάννενα και την Ήπειρο".

Αναγέννηση Επανομής

Μετά από 25 χρόνια η Αναγέννηση Επανομής επέστρεψε στην Γ΄Εθνική. Η σεζόν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους παίκτες του Γιώργου Ακριτόπουλου, αλλά στο τέλος επιτυχημένη. " Ήταν μία μεγάλη επιτυχία η άνοδος. Μολονότι μας αδίκησαν, δεν το βάλαμε κάτω και δικαιωθήκαμε. Δεν ξέρω που θα με βρει η νέα χρονιά. Θα δούμε τα συν και τα πλην και θα αποφασίσουμε. Για να μείνω πάντως θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Αν δεν γίνουν αυτά που θέλω, δεν θα συνεχίσω. Το σκέφτομαι διότι έχω προτάσεις από ομάδες ακόμα και της Β' Εθνικής".











TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ