ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιώργος Δώνης: Συμφώνησε με την Αλ Ουάχντα

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Γιώργος Δώνης ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ουάχντα και ταξιδεύει την Τρίτη (23/03) για τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά το deal.

Στην Αλ Ουάχντα θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα στο deal θα συμπεριληφθεί και οψιόν επέκτασης γι' ακόμα ένα χρόνο.

Ο 51χρονος προπονητής θα ταξιδέψει την Τρίτη (23/03) για τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία. Η Αλ Ουάχντα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας στην Saudi Professional League με 27 βαθμούς και δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Θυμίζουμε πως ο Δώνης ήταν χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν κι αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κατά το παρελθόν, έχει καθίσει ξανά στο πάγκο ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα της Χιλάλ, από τον Φεβρουάριο του 2015 έως τον Μάιο του 2016.

Αυτός είναι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου τεχνικού στο εξωτερικό, αφού είχαν προηγηθεί, πέρα από τη Μακάμπι και της Χιλάλ, ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και η Σάρτζα από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ