ΑΓΓΛΙΑ

Γιαννούλης: "Ήρθα στη Νόριτς για να παίξω στην Premier League"

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς
Ο Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς NORWICH INSTAGRAM

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Νόριτς έδωσε ο Δημήτρης Γιαννούλη με τον πρώην μπακ του ΠΑΟΚ να τονίζει πως ο κυριότερος λόγος που πήγε στα "καναρίνια" ήταν η άνοδος στην Premier League. (VIDEO)

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανακοινώθηκε από τη Νόριτς την περασμένη εβδομάδα αλλά μέχρι την Τρίτη (26/1) δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των "καναρινιών" καθώς δεν είχε την απαραίτητη άδεια εργασίας που απαιτείται για να παίξεις στην Αγγλία. Αυτό συνέβη την Τρίτη με τη Νόριτς να ανακοινώνει και επίσημα πως ο Γιαννούλης είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του για τα παιχνίδια που έρχονται.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Νόριτς μπορεί να επιβεβαιώσει ότι εκδόθηκε η διαδικασία για την αίτηση άδειας εργασίας του Δημήτρη Γιαννούλη ήταν επιτυχής. Είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός αποκτήθηκε με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν. Η συμφωνία θα γίνει μόνιμη όταν η Νόριτς πάρει την άνοδο στην Premier League.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ μπορεί τώρα και επίσημα να προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες και να μετέχει στους αγώνες αρχής γενομένης από το ματς του Σαββατοκύριακου για την Championship κόντρα στη Μίντλεσπρο".

Εν συνεχεία ο Γιαννούλης παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της αγγλικής ομάδας στο youtube όπου δεν έκρυψε τον λόγο για τον οποίο είπε το ναι στα καναρίνια. Αυτός είναι η προοπτική συμμετοχής της ομάδας στην Premier League την επόμενη σεζόν. Κάτι που αποτελούσε όνειρο του.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν όνειρο μου να παίξω σε μια αγγλική ομάδα, όνειρο που βγήκε αληθινό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάρουμε την άνοδο".

Πως ήταν αυτές οι τελευταίες μέρες;
"'Είχα αρκετή δουλειά αλλά είμαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να μπω στο γήπεδο".

Ξέρουμε ότι παίζεις αριστερό μπακ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά σου;
"Ναι είμαι αριστερό μπακ, είμαι γρήγορος παίκτης μου αρέσει να επιτίθεμαι αλλά παίζω καλά και στην άμυνα".

Πες μας λίγα για την... ποδοσφαιρική σου ιστορία;
"Έχω παίξει σε μια ομάδα σε μικρότερη κατηγορία αρχικά στην Ελλάδα. Με πήρε ο ΠΑΟΚ ήμουν δανεικός, γύρισα τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα και τώρα είμαι εδώ".

Έχεις εικόνα από την ομάδα;
"Την περασμένη σεζόν κοίταζα συνέχεια τα ματς της Premier League οπότε είχα εικόνα, φέτος αυτό ήταν δύσκολο από τη στιγμή που η ομάδα παίζει στην Championship".

Τι ξέρεις για την ομάδα;
"Είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Με πληροφόρησαν για τα πάντα, είδα και ένα βίντεο με το προπονητικό κέντρο και περιμένω πως και πως να προσφέρω την υπηρεσία μου και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Premier League".

Η ομάδα παλεύει για την άνοδο;
"Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο ήρθα εδώ. Να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω στην Premier League, αυτό είναι το όνειρο μου".

Ξέρεις κάποιον συμπαίκτη σου;
"Ξέρω κάποιους παίκτες όπως τον Πούκι που παίξαμε αντίπαλοι με την Εθνική ομάδα. Είναι ένας επικίνδυνος ποδοσφαιριστής, η προσοχή μας ήταν στραμμένη πάντα πάνω του, είναι ωραίο να παίζεις μαζί του".

Σε βλέπουμε σε εξαιρετική κατάσταση;
"Δεν μπορώ να περιμένω να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Premier League".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ