ΝΟΡΙΤΣ

Γιαννούλης: Επέστρεψε στη δράση με την Νόριτς μετά από δύο μήνες αποχής

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Μετά από δύο μήνες αποχής από τη δράση ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε στα γήπεδα, με τον διεθνή μπακ να μπαίνει ως αλλαγή στο 70ο λεπτό του αγώνα της Νόριτς με την Λούτον που βρήκε τα καναρίνια να γνωρίζουν εντός έδρας ήττα με 1-0.

Ο σοβαρός τραυματισμός που είχε υποστεί στον αστράγαλο στην εκκίνηση της σεζόν (στο εντός έδρας ματς με την Γουίγκαν) κράτησε τον Δημήτρη Γιαννούλη για πάνω από δύο μήνες εκτός δράσης, ωστόσο ο διεθνής μπακ έκανε υπομονή, δούλεψε και η ώρα της επιστροφής του στη δράση έφτασε.

Αυτή ήταν το βράδυ της Τρίτης (18/10) στον εντός έδρας αγώνα της Νόριτς με την Λούτον στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Championship, με τον Γιαννούλη να μπαίνει ως αλλαγή στο 70ο λεπτό στη θέση του Γκιμπς.

Το μόνο άσχημο για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ είναι πως δεν μπόρεσε να συνδυάσει το comeback του με θετικό αποτέλεσμα για τα καναρίνια, αφού γνώρισαν την πικρή γεύση της ήττας για τρίτη διαδοχική αγωνιστική και υποχώρησαν στην 5η θέση του πίνακα, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπλάμπερν αλλά και με ματς λιγότερο σε σύγκριση με τα ρόδα.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ