ΝΟΡΙΤΣ

Γιαννούλης: "Δεν έχω νέες συζητήσεις με τη Νόριτς"

Γιαννούλης: "Δεν έχω νέες συζητήσεις με τη Νόριτς"
YOUTUBE

Ο Δημήτρης Γιαννούλης εξήγησε ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Νόριτς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από της Νόριτς και αποκάλυψε ότι δεν έχει νέες συζητήσεις με τους Άγγλους για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μιλώντας στο τοπικό Μέσο "PinkUp", ο Έλληνας αριστερός μπακ επεσήμανε σχετικά με το αν υπάρχει κάτι καινούργιο: "Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν νέες συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου. Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και όταν επιστρέψω, ελπίζω να μπoύμε στα playoffs. Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον σύλλογο".

"Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω. Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα".

"Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα playoffs, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας".

Ο Γιαννούλης βρέθηκε στην Αγγλία το καλοκαίρι του 2021, όταν ο ΠΑΟΚ καρπώθηκε 7.500.000 ευρώ για την πώλησή του. Στα "καναρίνια" μετράει συνολικά 100 αγώνες και επτά ασίστ, έναν προβιβασμό στην Premier League και έναν υποβιβασμό.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ