ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: “Θα ήθελα να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ, δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ μπροστά σας”

PRINT / PAE PAOK

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη, μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος την Πέμπτη (06/08)

Ο διεθνής αριστερός μπακ, μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στην Τούμπα, με μόνιμη μεταγραφή από την Άουγκσμπουργκ στην οποία ανήκε τα τελευταία δύο χρόνια και με την οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, τρία γκολ και δέκα ασίστ στην Bundesliga.

Ο Γιαννούλης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του, στο PAOK TV.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη:

Την ημέρα που έφυγες από τον ΠΑΟΚ, είχε δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφες. Πλέον είσαι και επίσημα ξανά παίκτης του ΠΑΟΚ. Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα; Όντως το είχα πει αυτό και έγινε πράξη. Θα τα ξανά λέμε από εδώ και πέρα για αρκετό καιρό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω να παίζω με την ομάδα”.

Πώς βίωσες όλη αυτή την καλοκαιρινή διαδικασία, από τις πρώτες συζητήσεις μέχρι και τη στιγμή που φόρεσες ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα; “Σίγουρα ήταν μια μεγάλη διαδικασία που απαιτούσε χρόνο, γιατί ήταν μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και είμαι εδώ”.

Πόσο διαφορετικός είναι ποδοσφαιρικά ο Δημήτρης Γιαννούλης σε σχέση με τον παίκτη που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ πριν από 5,5 χρόνια; “Είμαι πολύ διαφορετικός. Φέρνω πιο πολύ ηρεμία από ό,τι είχα τότε μέσα στο γήπεδο, πιο πολύ εμπειρία, πιο καθαρό μυαλό και σίγουρα τα ίδια τρεξίματα με τότε”. 

Πώς νιώθεις που επιστρέφεις σε μια ομάδα με αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους είναι και συμπαίκτες σου στην Εθνική ομάδα; “Νιώθω υπέροχα για αυτό. Είναι πολλοί Έλληνες στα αποδυτήρια, είναι όλα τα παιδιά φίλοι μου, οπότε αυτό ήταν έξτρα κίνητρο, για να έρθω και εγώ στην ομάδα και να πλαισιώσω αυτή την ωραία ελληνική παρέα”. 

Ποιοι είναι οι στόχοι σου επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ κι αν υπάρχει κάποιο απωθημένο που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. “Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Πρωτάθλημα, κύπελο, καλή πορεία στην Ευρώπη, να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μπορούμε. Θα ήθελα να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ”.

Είναι αυτό το μεγαλύτερο κίνητρό σου σε αυτή τη δεύτερη θητεία σου στον ΠΑΟΚ; “Ναι, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και αυτοσκοπός. Δεν είναι μόνο αυτό, είναι και οι επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο, όπως είπα”. 

Αν έπρεπε να περιγράψεις την επιστροφή σου στον ΠΑΟΚ με μία μόνο λέξη, ποια θα ήταν αυτή;Επιμονή, από όλες τις πλευρές. Από της διοίκησης, του κύριου Ιβάν Σαββίδη, τη δική μου, οπότε ναι, “επιμονή” θα πω ότι είναι η κατάλληλη λέξη”.

Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ανυπομονεί να σε δει ξανά να αγωνίζεσαι με τη φανέλα της ομάδας; “Επιτέλους είμαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να παίξω μπροστά σας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ