ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι αλλά το διαχειριστήκαμε σωστά"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με την ΑΕΚ
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Στη διαχείριση των παικτών του και στη σημασία της νίκης στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Γιάννινα και τη νίκη της ομάδας του στάθηκε στη σημασία που είχε αυτή αλλά και στο πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστούν την αναμέτρηση οι παίκτες του μετά την ήττα στο ντέρμπι και το γρήγορο προβάδισμα του ΠΑΣ.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στη "NOVA":

"Παίζαμε εναντίον μιας πάρα πολύ καλά οργανωμένης ομάδας. Ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, σημαντική η νίκη που πήραμε. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά είναι σημαντικό το γεγονός πως κερδίσαμε.

Μετά από ήττα σε ντέρμπι, το να ξεκινάς έτσι είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Εμείς το κάναμε καλά, ισοφαρίσαμε γρήγορα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και σε ψυχολογικό επίπεδο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ