ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Ήταν περίπλοκη η προπόνηση της εβδομάδας που πέρασε"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στον πάγκο της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 20 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αργύρης Γιαννίκης στον πάγκο της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 20 Δεκεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για τη σημασία που έχουν για την ΑΕΚ οι τρεις βαθμοί της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό ενώ στάθηκε στη δυσκολία των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα λόγω του κορονοϊού.

Για τη σημασία που θα έχει για την ΑΕΚ η νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (16/1, 17:15, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από SPORT24) μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Αργύρης Γιαννίκης, που στάθηκε επίσης στο μεγάλο βαθμό δυσκολίας που είχαν οι τελευταίες προπονήσεις, με παίκτες να επιστρέφουν από κορονοϊό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για τον στόχο στο ματς με τον Παναιτωλικό, εκτός από τη νίκη:

"Η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στην εικόνα της ομάδας, θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στις φάσεις του παιχνιδιού μας που έχουμε τον έλεγχο".

Για τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις, με δεδομένη την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

"Ήταν περίπλοκη η προπόνηση της εβδομάδας που πέρασε γιατί έπρεπε να ενσωματώσουμε τους παίκτες που προέρχονταν από covid. Ήταν, όμως, μια εβδομάδα που είχε από όλα, είχε άμυνα, επίθεση, εντάσεις και μετάβαση. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς".

Για το αν είναι στο μυαλό του η επιλογή του Άμραμπατ για την κορυφή της επίθεσης, με δεδομένες τις ενοχλήσεις του Αραούχο στη μέση, αλλά και το ότι χρησιμοποίησε εκεί τον Μαροκινό για κάποια λεπτά στο παιχνίδι με την Λαμία:

"Σίγουρα είναι μια επιλογή, αλλιώς δεν θα την κάναμε. Είχε παίξει και στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο σε αυτή τη θέση. Οπότε, είναι μια λύση".

Στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει του ματς με την ομάδα του Αγρινίου μίλησε και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ανέφερε:

Για την ατομική ποιότητα που υπάρχει στην επιθετική γραμμή κι αν θεωρεί ότι έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν και αυτοματισμούς μεταξύ τους:

"Κάνουμε πολλά πράγματα στις προπονήσεις. Ακόμη προσπαθούμε να τα περάσουμε στο παιχνίδι μας. Αλλά η φυσική ποιότητα πάντα φέρνει και μια "σύνδεση". Μερικές φορές μπορεί να βλέπεις κάποιες εκλάμψεις της, αλλά εμείς δουλεύουμε για να το κάνουμε ακόμη καλύτερα".

Για την προσαρμογή σε αυτά που τους ζητάει ο προπονητής:

"Όπως ξέρουμε, έχουμε αλλάξει προπονητή, είναι κάτι στο οποίο προσαρμοζόμαστε. Προσωπικά, προσπαθώ να φέρω στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Οπότε το πώς προπονούμαστε είναι και το πώς παίζουμε. Κυρίως πρόκειται για βασικά πράγματα, αλλά μας βοηθούν πολύ. Δουλεύουμε σκληρά, να γίνουμε "ένα", να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα".

Για το εντυπωσιακό άλμα του στο γκολ που είχε πετύχει στο Αγρίνιο εναντίον του Παναιτωλικού, στο ματς του πρώτου γύρου:

"Ναι, θυμάμαι το γκολ. Ακόμη μου στέλνουν memes και μηνύματα γι’ αυτό. Το γκολ αυτό θα είναι στη μνήμη μου για πάντα. Είναι ένα γκολ που μου δίνει ώθηση και ελπίζω να πετύχω κι άλλα γκολ. Όμως, ο κύριος στόχος είναι πάντα οι τρεις βαθμοί".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ