ΣΚΩΤΙΑ

Γιακουμάκης: "Τώρα αρχίζει η σεζόν μου στη Σέλτικ"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε συνέντευξή του στο Celtic TV
Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε συνέντευξή του στο Celtic TV YOUTUBE / CELTIC FC

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε στην πρόκριση της Σέλτικ επί της Αλόα στο κύπελλο και με δηλώσεις του εμφανίστηκε έτοιμος για μία δεύτερη εκκίνηση στην καριέρα του στη Σκωτία.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Σέλτικ με γκολ, σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Αλόα, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος για μία νέα αρχή, ύστερα από ένα μισό στη σεζόν που περιελάμβανε προβλήματα στο γόνατο και εγχείρηση.

Ήταν το δεύτερο γκολ σε τρεις συμμετοχές στην ενδεκάδα, κάτι που δεν τον... ικανοποιεί, αφού το παιχνίδι όπου δεν σκόραρε είναι αυτό κόντρα στη Λίβινγκστον, όπου έχασε πέναλτι στο τέλος.

"Δεν είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Θα μπορούσαν να ήταν τρεις συμμετοχές ως βασικός και τρία γκολ, αλλά έχασα το πέναλτι. Το γκολ είναι κάτι που είναι πραγματικά στο μυαλό μου. Προσπαθώ να προχωρήσω και ελπίζω από εδώ και πέρα να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου".

"Από εδώ και πέρα ξεκινάω τη σεζόν μου. Ελπίζω να είμαι υγιής μέχρι το τέλος. Το να είμαι βασικός επιθετικός ήταν ο στόχος μου από τότε που ξεκίνησα εδώ. Προσπαθώ, έχασα την προετοιμασία, μετά την επέμβαση στο τραυματισμένο γόνατό μου. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη στιγμή για μένα. Αλλά τώρα επέστρεψα, είμαι σε φόρμα, υγιής και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Αν είμαι σε φόρμα και υγιής, θα είμαι αυτός που πρέπει".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ. Σκόραρα ένα γκολ και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορούσα. Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση στους επιθετικούς. Κυρίως είναι δουλειά μας να σκοράρουμε τα γκολ για να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει τους αγώνες. Θα προσπαθήσω να παραμείνω σε φόρμα και να πετύχω μερικά γκολ. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω τον εαυτό μου, γιατί, όταν μένεις έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνεις την αυτοπεποίθηση και τη φυσική κατάστασή σου".

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ