ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιακουμάκης: Έκλεισε το deal της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με την Σέλτικ, οδεύει προς ΗΠΑ ο παίκτης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Σέλτικ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Σέλτικ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποτέλεσε μήλον της Έριδος για Αμερικανούς και Ιάπωνες, με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ να καταφέρνει όμως να κερδίσει στην άτυπη μονομαχία κλείνοντας το deal με την Σέλτικ για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε μέσα από την τρομερή παραγωγικότητά του με την Φένλο τη σεζόν 2020-21 να πάρει το εισιτήριο για την σκωτσέζικη Premiership και τώρα είναι έτοιμος για ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και αυτό γιατί μπόρεσε με την παρουσία του στην Σέλτικ να κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων, με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς να μπαίνουν στο παιχνίδι της απόκτησής του και την πρώτη να εμφανίζεται πλέον ως τη μεγάλη κερδισμένη της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το deal μεταξύ της αμερικανικής ομάδας και της Σέλτικ είναι οριστικό, με την Ατλάντα να δέχεται να καταβάλλει το ποσό των 4.820.000 ευρώ και τον 28χρονο διεθνή φορ να ταξιδεύει μαζί με τον μάνατζέρ του στο Μεξικό, όπου και κάνει προετοιμασία η Ατλάντα, για να περάσει από ιατρικά και κατόπιν να υπογράψει.

Σύμφωνα μάλιστα με τον έγκριτο ρεπόρτερ, ο Γιακουμάκης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών, όπου θα υπάρχει και οψιόν για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τέταρτη σεζόν.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΩΤΙΑ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ