Γιακούμπου: “Του χρόνου θα είμαι καλύτερος”

Ο Σαΐμπου Γιακούμπου είναι αισιόδοξος πως ο ΟΦΗ θα ανέβει στην Superleague και ο ίδιος θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν και θα προσφέρει περισσότερα στον σύλλογο
Αισιόδοξος πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Superleague και πως ο ίδιος θα παρουσιαστεί καλύτερος τη νέα σεζόν είναι ο Σαΐμπου Γιακούμπου.
Ο επιθετικός του ΟΦΗ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, αναφέρθηκε στην φετινή του παρουσία στον σύλλογο, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έκανε αναφορά και για στους φίλους του ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαΐμπου Γιακούμπου στον “Athletic Radio 104,2”:
Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: ” Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Γνωρίζαμε όλοι ότι αυτό ήθελαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και χαίρομαι που μπορέσαμε να τους κάνουμε όλους ευτυχισμένους. Οι φίλαθλοι ήταν μαζί μας και χαίρομαι που τους κάναμε ευτυχισμένους“.
Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ: ” Τους χρωστάμε μεγάλη χάρη για την βοήθεια τους, όχι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και όλη την χρονιά. Μας συμπαραστάθηκαν και ήταν δίπλα μας σε όλη την διάρκεια της φετινής περιόδου“.
Για το τι σημαίνει η νίκη του ΟΦΗ εν όψει των πλέϊ οφ: ” Είναι καλό για τους παίκτες που πετύχαμε μια τέτοια νίκη. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας ακόμα περισσότερο και εγώ το πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Κερδίσαμε 4-1 τους δευτεραθλητές. Ποιος άλλος μπορούσε να το κάνει αυτό;“.
Για την φετινή του παρουσία: ” Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι σε μια καλή ομάδα και ζω σε μια όμορφη πόλη. Όμως δεν είμαι χαρούμενος από τον εαυτό μου. Απογοήτευσα τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και την διοίκηση. Περίμενα περισσότερα από εμένα όμως τους απογοήτευσα με τους τραυματισμούς μου. Όμως πιστεύω ότι θα πάμε στην Superleague και του χρόνου θα είμαι καλύτερος“.
Για την επιστροφή του στα γκολ: ” Με έκανε χαρούμενο το γκολ που πέτυχα. Όλο αυτόν τον καιρό που δεν πετύχαινα γκολ ήμουν απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Με επηρέαζε αρκετά που δεν σκόραρα. Πέρασα δύσκολα τους προηγούμενους μήνες γιατί γυρνούσα στο σπίτι και ήμουν μόνος δίχως να έχω έναν άνθρωπο να μου πει “Σαΐμπου δεν πειράζει, όλα θα πάνε καλά”.
Ήμουν μόνος και ήταν δύσκολα για εμένα. Όταν είσαι με την οικογένεια σου στο σπίτι, κάποιος σου μιλάει και σου συμπαραστέκεται. Σε βοηθάει η παρουσία τους. Όμως εγώ ήμουν μόνος, δεν είχα κανέναν δίπλα μου και αυτό με επηρέαζε“.