ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20

Για τη νίκη-πρόκριση κόντρα στο Μάλι η U20

Για τη νίκη-πρόκριση κόντρα στο Μάλι η U20
INTIME SPORTS

Το τρίποντο απέναντι στο Μάλι που θα της δώσει την πρόκριση στους "16" κυνηγά απόψε (21:00) η Εθνική U20. Αλλαγές στα μπακ αναμένονται από τον Κώστα Τσάνα. Που θα δείτε τον αγώνα.

Ώρα πρόκρισης για τα παιδιά του Κώστα Τσάνα απόψε στις 21:00 στο "Kamil Ocak Stadium" του Γκαζιαντέπ.

Η Ελλάδα με νίκη απέναντι στο Μάλι εξασφαλίζει και μαθηματικά το εισιτήριο για τους "16" του Μουντιάλ U20.

Στην προσπάθεια για το τρίποντο απέναντι στην αφρικανική ομάδα, ο ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να κάνει δύο αλλαγές στα μπακ.

Κώστας Σταφυλίδης (διάστρεμμα) και Δημήτρης Κωνσταντινίδης (γαστρεντερίτιδα) είναι αμφίβολοι και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθούν από τον Τσάνα. Στη θέση τους θα βρεθούν οι Μαρινάκης (πίσω δεξιά) και Κούρος (αριστερά).

Οι υπόλοιποι 9 της νίκης κόντρα στο Μεξικό δεν αλλάζουν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καπίνο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τριανταφυλλόπουλος-Μπουγαϊδης. Στην μεσαία γραμμή Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπάλλας και στην επίθεση οι Γιαννιώτας, Κολοβός, Διαμαντάκος.

Απών από τον αγώνα με το Μάλι θα είναι ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πομπέρτο Μορένο (Παναμάς), με βοηθούς ντους Ντάνιελ Γουΐλιαμσον (Παναμάς)-Κεϊτζέλ Κοράλες (Νικαράγουα) και 4ο διαιτητή τον Νεάντ Αλιούμ (Καμερούν).

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Eurosport2 και μέσω ίντερνετ από τη ΝΕΤ. Μπορείτε να δείτε εδώ ζωντανά το κρίσιμο ματς της Εθνικής .

Στο άλλο ματς του ομίλου θα αναμετρηθούν Παραγουάη και Μεξικό.

Η βαθμολογία

1. Ελλάδα 3 (2-1)

2. Παραγουάη 1 (1-1)

3. Μάλι 1 (1-1)

4. Μεξικό 0 (1-2)

Η Ελλάδα με νίκη πάει στους 6 και αφήνει οριστικά από κάτω το Μάλι. Έτσι ακόμα και αν χάσει από την Παραγουάη την τελευταία αγωνιστική, δεν γίνεται να την περάσουν και οι δύο λατινοαμερικάνικες ομάδες. Συνεπώς θα βρίσκεται στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν σίγουρα στους "16".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ