ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γερό μπάσιμο για τον Λυκογιάννη από την Φενέρμπαχτσε

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης από παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας
Ο Μπάμπης Λυκογιάννης από παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Το συμβόλαιο του Μπάμπη Λυκογιάννη με την Κάλιαρι λήγει στο φινάλε της σεζόν και η Φενέρμπαχτσε θέλει να επωφεληθεί, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντουλά, να αποκαλύπτει πρόταση των Τούρκων για τον Έλληνα αριστερό μπακ.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έληξε για τα τοπ πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όσον αφορά στους παίκτες που μπορούν να εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως υπάρχουν αρκετές χώρες όπου γίνονται ακόμα μεταγραφές και μία από αυτές είναι η Τουρκία.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Αλφρέντο Πεντουλά, η Φενέρμπαχτσε δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για να κάνει δικό της τον Μπάμπη Λυκογιάννη, απο τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν από την Κάλιαρι και δεν φαίνεται πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Σαρδηνούς.

"Οι μεταγραφές στην Τουρκία τελειώνουν σε μία εβδομάδα και υπάρχουν ακόμα περιθώρια. Ένας παίκτης που αρέσει πολύ στην Φενέρμπαχτσε είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης, με τον 28χρονο Έλληνα αριστερό μπακ να έχει συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο.

Η Κάλιαρι είχε προσπαθήσει να τον πουλήσει λίγες ημέρες νωρίτερα αλλά δεν καρποφόρησε κάποια συμφωνία, μέσω ανταλλαγής.

Η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη κάνει την έρευνά της και έχει καταθέσει πρόταση, με τους Τούρκους να προσφέρουν συμβόλαιο στον Λυκογιάννη για άλλα δύο χρόνια ακόμα και αποζημίωση στην Κάλιαρι, που είναι πλέον στο χέρι της να αποφασίσει", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που προχωρήσει το deal και ο Λυκογιάννης αφήσει την Serie A για να μετακομίσει στην Τουρκία, θα σμίξει τον Δημήτρη Πέλκα που είναι κάτοικος "Σουκρού Σαράτσογλου" από τον Οκτώβριο του 2020 όταν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα καναρίνια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ