ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Έπρεπε να είχαμε παραπάνω βαθμούς"

Γεωργιάδης: "Έπρεπε να είχαμε παραπάνω βαθμούς"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός διανύει... καλό φεγγάρι και μετατρέπει σε γκολ τις ευκαιρίες του, ενώ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει.

Στην εύνοια της τύχης που έχει κατά την άποψη του ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης και ισχυρίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον τρόπο να αντιδράσει μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και το ισόπαλο 1-1: "Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, όχι υψηλής ποιότητας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Φτιάξαμε πρώτοι 2-3 καλές προϋποθέσεις για ένα τέρμα και χάσαμε την ευκαιρία με τον Βούκιτς. Ο Παναθηναϊκός, πάλι από στημένο προηγήθηκε. Είναι προφανές ότι πέρα από την ικανότητα του Παναθηναϊκού είναι και τυχερός. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο κλειστό παιχνίδι. Χάσαμε την ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη, αλλά ισοφαρίσαμε. Υπήρχε μεγάλη θέληση και προσπάθεια απ' όλους μας. Θα έπρεπε μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια να έχουμε παραπάνω βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν τους έχουμε. Όλα είναι ανοικτά για όλους".

Για το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού: "Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις αρκετά. Όπως λέω πάντα, τη στιγμή που θα εκτελεστεί το στημένο, εκείνη τη στιγμή πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση. Θέλει ικανότητα και τύχη. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό φεγγάρι. Ελπίζω να γυρίσει η τύχη. Περάσαμε πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες, οι παίκτες δείχνουν υγεία. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ