ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Χάσαμε χρόνο στο πρώτο ημίχρονο"

Γεωργιάδης: "Χάσαμε χρόνο στο πρώτο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου γιατί ήρθε η ήττα του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά ενώ αναφέρθηκε και τη σπουδαία ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συνεχάρη τους Κιόσε και Σαββίδη που έκαναν ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα του "Δικεφάλου" και τόνισε πως η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αφού τα πλέι οφ αργούν.

"Ξεκινώντας το παιχνίδι είχαμε την κατοχή, ο Λεβαδειακός μας χτύπησε στις αντεπιθέσεις και με τρεις φάσεις προηγήθηκε με 3-0. Είναι δύσκολο τόσοι νέοι παίκτες να βρεθούν, χάσαμε χρόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω τον ένα βαθμό.

Είμαστε ευχαριστημένοι από τα δύο νέα παιδιά, τους Κιόσε και Σαββίδη, εύχομαι να μας βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια", είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην πρώτη του τοποθέτηση και συνέχισε αναφερόμενος στον βαθμό που έχασε ο ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ:

"Δεν θέλω να σταθώ στα ατομικά λάθη, πάντα γίνονται λάθη, πρέπει να τα μειώσουμε, οι παίκτες το γνωρίζουν. Συνεχίζουμε. Το πλεονέκτημα δεν το χάσαμε τους τελευταίους δύο μήνες, το πλεονέκτημα το χάσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Δεν θα άλλαζε κάτι δραματικά, θα είχαμε έναν βαθμό παραπάνω από τους αντιπάλους. Είναι, πάντως, δύσκολο με το σύστημα των πέντε βαθμών που υπολογίζεται η βαθμολογία των πλέι οφ. Τα πλέι οφ αργούν, έχουμε έναν σημαντικό αγώνα την Τετάρτη".

Κατέληξε μιλώντας για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: "Εμείς περιμένουμε να είμαστε δυνατοί με αυτοπεποίθηση και στόχος το γνωρίζουμε ότι είναι η πρόκριση στον τελικό".

Χάνει δύο ματς ο Κίτσιου

Ο Στέλιος Κίτσιου με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στην Λιβαδειά συμπλήρωσε επτά κι έτσι θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ