EURO 2016

Γεωργία - Ιρλανδία 0-0: Έχασαν ευκαιρία για πρωτιά οι παίκτες του ΜακΚάρθι

Γεωργία - Ιρλανδία 0-0: Έχασαν ευκαιρία για πρωτιά οι παίκτες του ΜακΚάρθι

Μετά από την Δανία, η Γεωργία φρέναρε εντός έδρας και την Ιρλανδία, αφήνοντας έτσι τρεις ομάδες να μάχονται για τρεις θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση του Euro 2020.

Αμφίρροπη μέχρι το φινάλε θα είναι όπως όλα δείχνουν η μάχη στον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020, με τις Ιρλανδία, Δανία και Ελβετία να έχουν όλες τους σημαντικές πιθανότητες για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που χαρίζουν εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) η Ιρλανδία του Μικ ΜακΚάρθι αγωνίστηκε στην Τυφλίδα με τον αέρα της πρωτοπόρου κόντρα στην Γεωργία που ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει τη μάχη της πρόκρισης, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο που χρειαζόταν για να είναι σε θέση ισχύος.

Ο Έγκαν είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 4ο λεπτό στη σημαντικότερη ευκαιρία που έφτιαξαν οι Ιρλανδοί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το χρυσό γκολ όμως οι Κόνολι και Ντάφι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Λόρια και έτσι έμεινε το 0-0. Ίδιο δηλαδή αποτέλεσμα με αυτό στο οποίο υποχρεώθηκε και η Δανία στην Τυφλίδα έναν μήνα νωρίτερα (8/9).

Κάπως έτσι, η Ιρλανδία είναι μεν στην κορυφή με 12 βαθμούς, έχει όμως ένα ματς περισσότερο κόντρα στην Δανία που ακολουθεί με 9 και δύο περισσότερα από την Ελβετία που βρίσκεται στην 3η θέση με 8 βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ