ΣΤΗΜΕΝΑ

Γεωργέας εναντίον όλων!

Γεωργέας εναντίον όλων!
Απολογία INTIME SPORTS

Ο Νίκος Γεωργέας ήταν ο μοναδικός από τους μηνυτές για το ''χειραγωγημένο'' παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια που απολογήθηκαν τη Δευτέρα (29/6). ''Απειλείται η ζωή μας'' η εξήγηση των Καλαϊτζίδη - Καλογέρη για την απουσία τους. Μετά την Πέμπτη (2/7) η απόφαση.

Περισσότερο από πέντε ώρες κράτησε στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η απολογία των εμπλεκόμενων στην φερόμενη ως ''χειραγωγημένη'' αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βέροια, που έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2013 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης''.

Από τους μηνυτές, ο μοναδικός που έδωσε το παρών στην επιτροπή και απολογήθηκε ήταν ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Νίκος Γεωργέας, τον οποίο όλοι οι υπόλοιποι διέψευσαν. Ο Γεωργέας δήλωσε ότι το ματς το ''έστησαν οι δύο πρόεδροι''. Ο πρώην προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αλλά και ο πρώην παίκτης της ομάδας της Ημαθίας, Αλέξανδρος Καλογέρης, δεν παρέστησαν στην απολογία.

Είπαν ότι δεν παρουσιάστηκαν στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ καθώς δέχονται απειλές και τηλέφωνα, καθώς επίσης ότι ισχύουν όσα έχουν πει στον ανακριτή. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία για υποβολή υπομνημάτων μέχρι τις 10 η ώρα το πρωί της Πέμπτης (2/7). Επομένως η οριστική απόφαση θα παρθεί μετά την ημέρα εκείνη!

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε όλα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα (29/6) στην απολογία για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ