ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Γεωργαμλής: "Σταθήκαμε πολύ καλά"

Γεωργαμλής: "Σταθήκαμε πολύ καλά"
INTIME SPORTS

Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ήταν ένα καλό τεστ για τις αντοχές της ομάδας του.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Θρασύβουλου, μιλώντας πάντα με βάση την δυναμικότητα του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην ομάδα του, που παλεύει για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

"Κέρδισε ο Ολυμπιακός δίκαια. Ήταν καλύτερος από εμάς, ξέραμε πολύ καλά ποιον θα αντιμετωπίζαμε. Έχω την εντύπωση ότι βάσει των δυνατοτήτων μας σταθήκαμε πολύ καλά, εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και για την δική μου την ομάδα, να έχει επιτυχία στο πρωτάθλημα. "Εμείς από ένα τέτοιο ματς μόνο να κερδίσουμε είχαμε. Έχουμε παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες και πιστεύω ότι ήταν ένα καλό τεστ για τις αντοχές τους. Στόχος μας, δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα", υπογράμμισε ο προπονητής του Θρασύβουλου.

Για το αν ο Βασιλείου βγήκε αλλαγή λόγω του τραυματισμού που προκάλεσε στον Πάντελιτς: "Όχι, καμία σχέση. Έχουμε πολλά προβλήματα, είχε κάρτες και ήθελα να κάνω ένα τεστ στην άμυνα. Ίσως με τον Πανσερραϊκό δεν παίξει και για αυτό τον λόγο ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ