ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Gazzetta dello Sport: "Ταξίδι του Μανωλά στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους, πρόβλημα στο αεροδρόμιο με τα χρήματα που είχε μαζί του"

Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20
Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20 2019 AP PHOTO/JON SUPER

Όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", ο Κώστας Μανωλάς έκανε ταξίδι στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους, ενώ στο αεροδρόμιο προέκυψε ένα πρόβλημα με τα χρήματα που είχε μαζί του και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

O Κώστας Μανωλάς αναχώρησε την Τετάρτη (15/12) από την Ιταλία για την Ελλάδα, ένα ταξίδι που, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta Dello Sport" είχε συμφωνήσει με τη Νάπολι και αφορά ιατρικούς λόγους.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον αγώνα με την Έμπολι, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ιταλό τεχνικό. Γενικότερα, την εφετινή σεζόν ο 30χρονος αμυντικός αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού και έμεινε εκτός σε αρκετές αναμετρήσεις.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει πως στον Κώστα Μανωλά επιβλήθηκε πρόστιμο από την ιταλική αστυνομία, καθώς στον καθιερωμένο έλεγχο πριν την επιβίβαση βρέθηκε να έχει στην κατοχή του περισσότερα χρήματα σε μετρητά από το επιτρεπόμενο όριο.

Την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ της "Corriere Del Mezzogiorno" αναφέρει πως ο Μανωλάς δεν βρίσκεται στα πλάνα της Νάπολι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ