ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Gazzetta dello Sport: "Ο Ρονάλντο ρίχνει το κασέ του για να γυρίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates with Federico Chiesa, right, after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Juventus and Roma, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Feb. 6, 2021. (Fabio Rossi/LaPresse via AP)
Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ με το οποίο έκανε το 1-0 για τη Γιουβέντους απέναντι στη Ρόμα Ⓒ 2021 FABIO ROSSI/ ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε επαφή με τον Ζόρζε Μέντες για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", που τονίζει πως ο Πορτογάλος είναι θετικός στο να ξαναφορέσει τα κόκκινα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπληρώνει μία τριετία στο Τορίνο, παρά το γεγονός όμως ότι το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και τη νέα σεζόν.

Από τη μία τα οικονομικά προβλήματα της βέκια σινιόρα, όπως έδειξε και η διάθεσή της να δημιουργηθεί η European Super League και από την άλλη τα παράπονα που έχει ο παίκτης όσον αφορά στην (μη) ενίσχυση της ομάδας του, έχουν δημιουργήσει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται το γεγονός αυτό να φέρει μία ακόμα αλλαγή στην καριέρα του στα 35 του χρόνια.

Όχι όμως για κάποιον νέο ποδοσφαιρικό προορισμό αλλα για έναν... παλιό, γνώριμο και αγαπημένο του CR7: την ομάδα που άφησε το 2009 μετά από έξι εξαιρετικά χρόνια στην Premier League υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του αστρονομικού ποσού των 94 εκατομμυρίων ευρώ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Gazzetta dello Sport: "Ο Ρονάλντο ρίχνει το κασέ του για να γυρίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ GAZZETTA DELLO SPORT

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", οι άνθρωποι των κόκκινων διαβόλων ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζές του, Ζόρζε Μέντες, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου σούπερ σταρ, την ώρα που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή και η Ρεάλ έχει βγει εκτός παιχνιδιού διεκδίκησης αν ληφθούν υπόψη οι πρόσφατες δηλώσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Κλειδί στις όποιες εξελίξεις είναι αναντίρρητα το οικονομικό κομμάτι, με την ιταλική εφημερίδα να αναφέρει πως ο Ρονάλντο είναι θετικός στο να γυρίσει στην Γιουνάιτεντ και μάλιστα δεχόμενος μείωση στο κασέ του.

Αυτή τη στιγμή αμείβεται με 31 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ο ίδιος λέει "ναι" σε μείωση αλλά να μην τον ρίξει κάτω από 20 εκατομμύρια, την ώρα που η Γιουβέντους εμφανίζεται διατεθειμένη να ανοίξει κουβεντα αν βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Fabio Rossi/ Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ