ΠΑΟΚ

Γάνδη - ΠΑΟΚ: Ο Γερμανός, Ντάνιελ Ζίμπερτ, σφυρίζει τη ρεβάνς του Δικεφάλου

Ο Ντάνιελ Ζίμπερτ
Ο Ντάνιελ Ζίμπερτ @ 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο 37χρονος Γερμανός διαιτητής επιπέδου Elite, Ντάνιελ Ζίμπερτ, ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη στο Βέλγιο για τους "16" του Conference League.

Η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς της για τις ρεβάνς των "16" του Conference League, ορίζοντας τον 37χρονο Γερμανό διαιτητή επιπέδου Elite, Ντανιέλ Ζίμπερτ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη στο Βέλγιο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν και 4ος ο Σβεν Γιαμπλόνσκι. Υπενθυμίζεται ότι στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν υπάρχει VAR.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν είναι καθόλου γούρικος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει σφυρίξει στο παρελθόν τρεις αγώνες, με τις ομάδες να γνωρίζουν ισάριθμες ήττες. Σφύριξε σε δύο αγώνες πέρυσι τον Ολυμπιακό, στην ήττα από την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκης με 1-3 για τους "16" του Europa League και την ήττα από την Πόρτο με 0-2 για τους ομίλους του Champions League.

Είχε σφυρίξει και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Europa league, στην οποία η Ένωση ηττήθηκε με 1-3.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ