SPORTS & GOSSIP

Ντύνεται γαμπρός για δεύτερη φορά ο Βεράτι

Μονομαχία Τρίπιερ - Βεράτι στον τελικό του Euro 2020 μεταξύ της Αγγλίας και της Ιταλίας
Μονομαχία Τρίπιερ - Βεράτι στον τελικό του Euro 2020 μεταξύ της Αγγλίας και της Ιταλίας @ 2021 FACUNDO ARRIZABALAGA/AP IMAGES

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Euro 2020 με την εθνική Ιταλίας, ο Μάρκο Βεράτι ετοιμάζεται να βιώσει ένα ακόμα σημαντικό γεγονός στη ζωή του καθώς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Τζέσικα Άιντι.

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι έκανε την αρχή καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του μόλις 48 ώρες μετά από την επιτυχία της εθνικής Ιταλίας στο Euro 2020 και τώρα είναι η σειρά του Μάρκο Βεράτι να τον ακολουθήσει.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το βράδυ της Πέμπτης ο 28χρονος Ιταλός θα νυμφευτεί την 30χρονη μοντέλα Τζέσικα Άιντι, με τους δυο τους να αποτελούν ζευγάρι εδώ και μερικά χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία σε ένα υπερπολυτελές εστιατόριο που εργαζόταν η Άιντι ως σερβιτόρα.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας παντρευτεί στο παρελθόν την Λάουρα Τζατζάρα από την οποία απέκτησε δύο παιδιά ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των καλεσμένων στο γάμο του Βεράτι θα είναι αρκετοί συνάδελφοί του όπως οι Ινσίνιε, Ιμόμπιλε, Παστόρε και Λαβέτσι.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ