GAME NIGHT

O Νίκος Νταμπίζας στην Game Night: "Γι' αυτό απορρίψαμε τον Μπουχαλάκη στον Παναθηναϊκό"

Ο Νίκος Νταμπίζας καλεσμένος στην πρώτη Game Night
Ο Νίκος Νταμπίζας καλεσμένος στην πρώτη Game Night

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της Game Night του SPORT 24 με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο και απάντησε για ποιο λόγο απέρριψε τον Μπουχαλάκη στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της Game Night του SPORT 24 με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός και πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, ρωτήθηκε -ανάμεσα σε πολλά άλλα- για το λόγο που απέρριψε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο τριφύλλι, όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Εργοτέλη.

"Είχαμε αποφασίσει τότε ότι τα χαρακτηριστικά των χαφ που θέλαμε, ειδικά όταν ο Ανδρέας έπαιζε στον Εργοτέλη, ήταν διαφορετικά. Ήταν πιο ενεργητικοί. Είχαμε τον Ζέκα, είχαμε τον Μέντες που ήταν πιο ώριμος και μπορούσε να φιλτράρει καλύτερα το παιχνίδι και είχε καλύτερες παραστάσεις. Είχαμε και τον Πράνιτς.

Ήταν διαφορετικά μοντέλα παίκτη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν λανθασμένη η εκτίμησή μου. Προσπαθούσα να σκεφτώ τον Ανδρέα στην ομάδα μας τότε και δεν μπορούσα να δω τα χαρακτηριστικά που θέλαμε", ανέφερε ο Νίκος Νταμπίζας, αλλά παραδέχθηκε την διάρκεια και την πορεία του Ανδρέα Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό.

Μετέπειτα, ρωτήθηκε για το ποιον θα έπαιρνε, αν ήταν τεχνικός διευθυντής σε μια ομάδα και είχε δυνατότητα για έναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα, απαντώντας πως αυτός θα ήταν τερματοφύλακας λόγω της κομβικότητας της θέσης.

Photo Credits: Tourette Photography / Andreas Papakonstantinou

TAGS GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ