ΓΑΛΛΙΑ

Γάλλος ποδοσφαιριστής της Ligue1 θρηνεί τον χαμό της 15 ημερών κόρης του

Ο Πιερ Λε Μελού όταν αγωνιζόταν στη Νις
Ο Πιερ Λε Μελού όταν αγωνιζόταν στη Νις 2020 AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Πιερ Λε Μελού γνωστοποίησε ότι η μόλις 15 ημερών κόρη απεβίωσε μετά από σπάνιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην καρδιά της.

Δραματικές στιγμές ζουν ο Πιερ Λε Μελού και η σύζυγός του, Οφελί. Όπως έκανε γνωστό το ζευγάρι η μόλις 15 ημερών κορούλα τους έφυγε από την ζωή.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες την γέννησή της, ωστόσο το σπάνιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην καρδιά της έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της. Ο ποδοσφαιριστής της Μπρεστ, με ανάρτησή του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούν ζητώντας απ' όλους να τις σεβαστούν.

"Στον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε ότι η κόρη μας έχει μια σύνθετη καρδιοπάθεια, δηλαδή μια σοβαρή καρδιακή δυσπλασία που δεν θα της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Ήταν ένα τέλειο μωρό, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια καλά ανεπτυγμένη, υγιή μικρή καρδιά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ευγενικές σας σκέψεις, έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωράμε βήμα βήμα. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε τη θέληση μας και δεν μας στέλνετε μηνύματα, ξέρουμε ότι είστε εδώ για εμάς" έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ