ΠΑΟΚ

Γαλλικά ΜΜΕ: "Όχι" του ΠΑΟΚ στη Μαρσέιγ για Γιαννούλη"

Γαλλικά ΜΜΕ: "Όχι" του ΠΑΟΚ στη Μαρσέιγ για Γιαννούλη"
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, δεν «πέφτει» κάτω από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον ακραίο αμυντικό, μαζί με σημαντικό ποσοστό στα δικαιώματα του σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αρκετών ομάδων από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η ειδοποιός διαφορά μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας είναι ότι η ενδεχόμενη και πολύ πιθανή παραχώρησή του δεν είναι πλέον αυτοσκοπός κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στην Γαλλία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήδη ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε μια πρώτη πρόταση της Μαρσέιγ για τον ακραίο αμυντικό της τάξης των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αξιώνει τουλάχιστον 4,5 και σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του.

Τονίζεται πάντως ότι η Μαρσέιγ λογικά θα επανέλθει με καλύτερη πρόταση για το Δημήτρη Γιαννούλη, τον οποίο διεκδικούν επίσης Νιούκαστλ, Γουότφορντ και Σεντ Ετιέν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ