ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Γαλλία: Ο Εμπαπέ αρνήθηκε να μιλήσει για τη Ρεάλ, αλλά είπε τα πάντα για τον Μέσι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λιόνελ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λιόνελ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του, όμως είπε τα πάντα όταν ρωτήθηκε για το αν ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε δίκαια τη Χρυσή Μπάλα.

Η Γαλλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ στα προκριματικά του Euro 2024 και πριν από το φινάλε με την Εθνική Ελλάδας και ο Κιλιάν Εμπαπέ εκπροσώπησε τους φιναλίστ κόσμου στη συνέντευξη Τύπου.

Ο αρχηγός των "μπλε" απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για διάφορα θέματα που αφορούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά απέφυγε να απαντήσει σε μία που αφορούσε τη... Ρεάλ και το διασυλλογικό μέλλον του.

"Δεν είναι κάτι που αφορά την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Πρέπει να έρθεις στο προπονητικό κέντρο της Παρί και θα απαντήσω. Η προσοχή μας είναι στη χώρα μας πάνω απ' όλα για την επόμενη εβδομάδα, σωστά", απάντησε στον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση.

"Δεν είναι κάτι που με βαραίνει. Δεν το σκέφτομαι στο γήπεδο όταν αγωνίζομαι και δεν σκέφτομαι άλλα πράγματα εκτός παιχνιδιού".

Μία άλλη ερώτηση που προκάλεσε μια ενδιαφέρουσα απάντηση από πλευράς 24χρονου αφορούσε την κριτική που του άσκησε ο Λουίς Ενρίκε παρά το χατ τρικ που σημείωσε στη νίκη επί της Ρεν.

"Για το τάιμινγκ θα πρέπει να ερωτήσετε τον ίδιο. Εγώ το πήρα καλά, είναι σπουδαίος προπονητής και έχει πολλά να με διδάξει. Από την πρώτη μέρα τού είπα ότι δεν θα έχει πρόβλημα μαζί μου. Πάντα δούλευα καλά με τους προπονητές που είχα. Ντιντιέ Ντεσάμπ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Τόμας Τούχελ κ.ο.κ. Αυτοί είναι προπονητές που είχαν μιλήσει ας πούμε άσχημα για μένα, αλλά αυτό δεν με σταμάτησε από το να παίζω καλά και να έχω καλή σχέση μαζί τους".

Μία άλλη ερώτηση που τέθηκε στον Γάλλο σούπερ σταρ αφορούσε τη Χρυσή Μπάλα και το γεγονός ότι κατέληξε στον Λιονέλ Μέσι. Το σχόλιό του ήταν αποθεωτικό για τον Αργεντινό, που θεωρεί δίκαιο νικητή: "Δεν είμαι κάποιος που φοβάται. Δεν έχω πρόβλημα, η κατάταξη είναι αυτή που είναι. Αφού ο Μέσι κατέκτησε το Μουντιάλ, έπρεπε να την κερδίσει. Κατέκτησε το Μουντιάλ, είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία, αν όχι ο καλύτερος όλων. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε σπουδαία σεζόν, όπως κι εγώ, αλλά δίπλα στο να κερδίζεις το Μουντιάλ, δεν μετράει τόσο. Τη βραδιά της 18ης Δεκεμβρίου κατάλαβα ότι είχα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη Χρυσή Μπάλα. Ο Λέο την άξιζε".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ EURO EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ