ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Euro 2024: Με Εμπαπέ και τα μεγάλα αστέρια η αποστολή της Γαλλίας για τον προκριματικό με την Ελλάδα

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στο Γαλλία - Αργεντινή
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στο Γαλλία - Αργεντινή AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Η Γαλλία θα παραταχθεί με τον Κιλιάν Εμπαμπέ και τα μεγάλα αστέρια της στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα στην 4η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Η Γαλλία θα παραταχθεί με όλα τα διαθέσιμα αστέρια της στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα στο "Σταντ ντε Φρανς" για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε τις 23 επιλογές του, από τις οποίες απουσιάζουν μόνο οι τραυματίες, όπως ο Ενγκολό Καντέ και ο Πολ Πογκμπά.

Οι Κριστοφέρ Ενκουνκού και Ουσμάν Ντεμπελέ επέστρεψαν στην αποστολή ύστερα από τις τελευταίες απουσίες τους.

Η αποστολή των φιναλίστ του Μουντιάλ 2022 θα συγκεντρωθεί στις 9 Ιουνίου στην Κλερφοντέν, αφού δεν υπάρχει κάποιο μέλος της αποστολής στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 10 του μήνα.

Η πρώτη αναμέτρηση της Γαλλίας είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουνίου κόντρα στο Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας που χρησιμοποιείται ως έδρα του κρατιδίου και στις 19 του μήνα θα υποδεχθεί τη χώρα μας στο Παρίσι.

Η αποστολή της Γαλλίας

  • Τερματοφύλακες: Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μάικ Μενιάν (Μίλαν), Μπρις Σαμπά (Λανς)
  • Αμυντικοί: Αξέλ Ντισασί (Μονακό), Γουεσλέ Φοφανά (Τσέλσι), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Ιμπραϊμά Κονατέ (Λίβερπουλ), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Φερλάν Μεντί (Ρεάλ), Μπενζαμέν Παβάρ (Μπάγερν), Νταγιότ Ουπαμεκανό (Μπάγερν)
  • Μέσοι: Εντουαρντό Καμαβινγκά (Ρεάλ), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Αντριάν Ραμπιό (Γιουβέντους), Ορελιέν Τσουαμενί (Ρεάλ)
  • Επιθετικοί: Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Κινγκσλέ Κομάν (Μπάγερν), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Μαρκούς Τουράμ (Γκλάντμπαχ), Ραντάλ Κολό Μουανί (Άιντραχτ), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί), Κριστοφέρ Ενκουνκού (Λειψία)
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ