ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλία: Έχασε η Λιόν, πέρασε πρώτη η Παρί

Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Νις
Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Νις 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Η Λιόν ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της από την Μονπελιέ και η Παρί Σεν Ζερμέν που λίγες ώρες νωρίτερα είχε επικρατήσει της Νις βρέθηκε μόνη πρώτη (VIDEO).

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η κερδισμένη της 25ης αγωνιστικής στην Ligue 1 καθώς μετά την ήττα της Λιόν με 2-1 από τη Μονπελιέ έμεινε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα μετά τη νίκη της επί της Νις.

Η ομάδα του Ποτσετίνο βέβαια έχει ένα παιχνίδι περισσότερο σε σχέση με τη Λιόν και είναι μπροστά με δύο βαθμούς.

ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η ΠΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΙΣ

Λίγες ώρες νωρίτερα η Παρί είχε επικρατήσει της Νις με 2-1 με γκολ των Ντράξλερ στο 20' και Κεν στο 76' ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Λόπες στο 50'.

Η ομάδα του Ποτσετίνο μετά απ' αυτό το τρίποντο και σε συνδυασμό με την ήττα της Λιόν από την Μονπελιέ το βράδυ του Σαββάτου (13/2) είναι μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Κέρερ, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά (77' Μπάκερ), Γκεγιέ, Παρέδες (83' Περέιρα), Κεν (83' Ερέρα), Ντράξλερ (77' Σαράμπια), Εμπαπέ, Ικάρντι.

ΝΙΣ: Μπενίτες, Πελμάρ, Τοντιμπό, Σαλιμπά, Καμαρά, Μπουνταουί, Λόπες, Κλοντ, Λε-Μελού, Γκουιρί, Μαολίντα.

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΟΝ

Το βράδυ του Σαββάτου η Λιόν γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μονπελιέ, στην έκπληξη της 25ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 20' με τον Σαβανιέρ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πακετά αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα με τον Βάχι στο 65'.

ΛΙΟΝ: Λόπες, Ντουμπουά, Μαρσέλο (26' Μπενλαμρί), Ντιομαντέ, Κορνέ (63' Ντε Σίλιο), Πακετά (72' Σέρκι), Μέντες, Αουάρ (72' Σλιμανί), Εκαμπί, Ντεπάι, Καντεβέρε (62' Γκιμαράες)

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ομλίν, Σαμπιά, Χίλτον, Κονγκρέ, Ρίστιτς (67' Κότσα), Λαμπόρντ (80' Σκούλετιτς), Φέρι, Μολιέ (74' Λε Ταλέκ), Σαβανιέ, Μαβιντιντί (81' Μέντες), Ντελόρ (46' Γουαχί)

PHOTO CREDITS: 2021 Thibault Camus/Associated Press

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ