ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γαλατάσαραϊ μεταγραφές: Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ο Ολιβέιρα

Γαλατάσαραϊ μεταγραφές: Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ο Ολιβέιρα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΣΤΟ YOUTUBE

Στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, με την "Τσιμ Μπομ" να έρχεται σε συμφωνία με την Πόρτο και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πορτογάλο μέσο μέχρι το 2026.

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ για την ερχόμενη τετραετία θα είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζός ως δανεικός με την Ρόμα κατακτώντας το Conference League, επέστρεψε το καλοκαίρι στην Πόρτο και αυτή δεν άργησε να βρει αγοράστρια.

Η "Τσιμ Μπομ" τον έβαλε πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της εξαρχής και ήρθε άμεσα σε συμφωνία με τους δράκους για να αποτελέσει μία από τις πρώτες προσθήκες της ενόψει της νέας σεζόν.

Το απόγευμα του Σαββάτου ήρθε μάλιστα και η επίσημη ανακοίνωση, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να κάνει γνωστό πως υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολιβέιρα, γνώριμο στο ελληνικό κοινό και από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-19 (δανεικός στο δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν από την Πόρτο).

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, η Γαλατάσαραϊ συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην Πόρτο, ενώ ο 30χρονος μέσος θα αμείβεται με 2.750.000 ευρώ ετησίως.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ