SUPER LIG

Γαλατάσαραϊ - Τράμπζονσπορ 2-0: Νίκησε τους Μπακασέτα και Κουρμπέλη και ανακοίνωσε τον Ζιγές με ασύλληπτο τρόπο

Γαλατάσαραϊ - Τράμπζονσπορ 2-0: Νίκησε τους Μπακασέτα και Κουρμπέλη και ανακοίνωσε τον Ζιγές με ασύλληπτο τρόπο
PRINT SCREEN

Η Γαλατάσαραϊ επιβλήθηκε με 2-0 της Τράμπζονσπορ για την 2η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος και το φινάλε βρήκε τους ανθρώπους της "Τσιμ Μπομ" να παρουσιάζουν τον Χακίμ Ζιγές στο κοινό τους με έναν τρόπο που θύμιζε... Χόλιγουντ.

Η πρεμιέρα της Super Lig την βρήκε να σκοντάφτει στην έδρα της Καϊσέρισπορ μένοντας στο 0-0 όμως η 2η αγωνιστική βρήκε την Γαλατάσαραϊ να αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και δεν θα μπορούσε να το δυσαρεστήσει.

Αντίπαλός της ήταν η Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Δημήτρη Κουρμπέλη (ο πρώτος έπαιξε μέχρι το φινάλε, ο δεύτερος έγινε αλλαγή στο 81'), με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να έχει ώθηση από τις αρκετές ηχηρές μεταγραφές που έκανε το φετινό καλοκαίρι και να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ ήταν ο Μάουρο Ικάρντι που άνοιξε το σκορ στο 23' και το έκλεισε στο 90+3', ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός, αφού υπήρχε άλλος παίκτης που δεν έχει γράψει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής με την "Γαλατά" που φρόντισε να τον επισκιάσει.

Ο λόγος για το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Χακίμ Ζιγές, με την Γαλατάσαραϊ να τον ανακοινώνει στον κόσμο της με έναν με έναν απίστευτα ευρηματικό τρόπο.

Την ώρα που οι παίκτες πήγαιναν να χαιρετίσουν τον κόσμο στις εξέδρες, τα μάτριξ του σταδίου έκαναν "ζουμ" στον Ζιγές που βρισκόταν στο πέταλτο των φανατικών φορώντας φανέλα της Γαλατάσαραϊ, για να γνωρίσει έτσι μία πρωτοφανή αποθέωση από τους φίλους της νέας του ομάδας.

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ