SUPER LIG

Γαλατάσαραϊ - Τράμπζονσπορ 1-2: Απίθανη ανατροπή με γκολ του Μπακασέτα στο τέλος

Γαλατάσαραϊ - Τράμπζονσπορ 1-2: Απίθανη ανατροπή με γκολ του Μπακασέτα στο τέλος
YOUTUBE

Η Τράμπζονσπορ βρέθηκε να χάνει μέχρι το 84ο λεπτό στο σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο με σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 που την κρατά σε απόσταση από τους διώκτες της στη Süper Lig.

Η Τράμπζονσπορ ετοιμαζόταν για την πρώτη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις έπειτα από επτά παιχνίδια, όμως έκανε μία απίθανη ανατροπή στο τέλος με σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα και επικράτησε με 2-1 της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη για την 23η αγωνιστική της Süper Lig.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα χάρη σε πέναλτι του Αλεξάντρου Τσικαλντάου στο 31ο λεπτό, σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και καλό ρυθμό. Στο ημίχρονο, ο Αμπντουλάχ Αβτζί έκανε δύο αλλαγές προσπαθώντας να φέρει τα πάνω κάτω, μία εξ αυτών ο Μανώλης Σιώπης στη θέση του Στέφανο Ντένσβιλ.

Η "τσιμπόμ" προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και προσπαθεί με τον Ντομένεκ Τορέντ που διαδέχθηκε τον Φατίχ Τερίμ να αλλάξει το μομέντουμ. Μία νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο και απόλυτο φαβορί για τον τίτλο μπροστά στο κοινό της θα μπορούσε να εξελιχθεί σε απαρχή μιας αντεπίθεσης, όμως η Τράμπζονσπορ είχε διαφορετική άποψη.

Στο 84ο λεπτό, η μπάλα στρώθηκε στον Μπακασέτα μέσα στην περιοχή και δεξιά κι αυτός με ένα πολύ δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Γαλατάσαραϊ, στο 90', ένα τραγικό λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Έντιν Βίστσα να σουτάρει μακριά από την περιοχή, αλλά με τον Φατίχ Εζτούρκ εκτός θέσης, να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Η βαθμολογία στην Τουρκία

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ